info

HENKILÖSTÖ

KHT KTM Timo Virkilä

Tilintarkastus T. Virkilä Oy:n palveluksessa on omistajayrittäjä KHT KTM Timo Virkilä, joka on toiminut tilintarkastajana vuodesta 1990. Timo Virkilän ura alkoi aikoinaan Salmi, Virkkunen & Helenius Oy:ssä (nykyään PWC) samana vuonna, kun Suomi ajautui erittäin syvään ja pitkään lamaan. Tämä on antanut hyvän pohjan ymmärtää ja toimia jo tuolloin myös vaikeina taloudellisina aikoina.

Timo Virkilä on suorittanut KHT-tutkinnon vuonna 1996. Timo Virkilä siirtyi vuonna 1999 Tilintarkastajien – Revisorerna Oy Ab:n palvelukseen (nykyään EY) ja toimi siellä KHT-tilintarkastajana sekä osakkaana vuoden 2012 loppupuolelle saakka. Oman tilintarkastusyrityksen Timo Virkilä on perustanut vuoden 2013 alussa.

Timo Virkilä on toiminut KHT-yhteisöissä työskentelyn lisäksi KHT-yhdistyksen tilintarkastusasiantuntijana kahteen otteeseen 2000-luvun alkupuolella (noin 2- 3 vuotta) sekä 2010-luvulla (noin 1-2 vuotta). Timo Virkilä on lisäksi ollut KHT-yhdistyksen tilintarkastustoimikunnan jäsen 2000–2012, jona aikana hän on merkittävällä tavalla ollut mukana kehittämässä tilintarkastusammatin sisältöä erityisesti tilantarkastajan raportointiin liittyen.

Tilintarkastus- tai muiden toimeksiantojen laajuus ja kesto saattavat edellyttää, että toimeksiannossa käytetään tilintarkastuksessa tai muissa toimeksiannoissa avustavia asiantuntijoita. Timo Virkilän laaja ja monipuolinen kontaktiverkko mahdollistaa tällöin myös tarvittaessa henkilöstöresurssien kasvattamisen.

Työelämän ulkopuolella Timo Virkilän pitää virkeänä ja kiinni arkielämässä kaksi Thaimaasta adoptoitua murrosikäistä lasta (s.1996 ja 1998) sekä puoliso Leena. Harrastuksina ovat jo yli 20 vuotta jatkunut Rotarytoiminta sekä opaskoirien kasvattaminen ja niiden kanssa liikkuminen. Talvisin Timo Virkilä harrastaa myös lumilautailua ja mutkamäen laskua. Myös luova joutilaisuus sopii Timo Virkilälle.